Wikipedia:Babel
mkМајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
mk-4Овој корисник зборува македонски скоро како мајчин јазик.
mk-3Корисникот напредно зборува македонски.
mk-2Корисникот средно зборува македонски.
mk-1Корисникот почетнички зборува македонски.