Razlika između verzija stranice "Razgovor:Slobodan Milošević"

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Dado (razgovor | doprinosi)
No edit summary
No edit summary
Red 49:
 
Iako engleska Wikipedija u vecini odlikuje pozitivnim i neutralnim stavom tesko je koristiti istu kao argument na osnovu kojeg se mogu stvarati odredjene tvrdnje o kojima govorite jer u principu ista Wikipedija ima slicne slabosti kao sto i ova ili bilo koja druga Wikipedija ima tj bilo ko je moze izmijeniti. Zamolio bih vas da uzmete druge neutralne izvore u svom odgovoru, prezentirate te izvore i reformulisete zahtjev. --[[User:Dado|Dado]] 06:06, 18 mart 2006 (CET)
 
Господине Дадо, приметио сам да сте се фокусирали на само једну чињеницу коју сам изнео, а остале нисте прокоментарисали. Ако сам се ја потрудио да напишем, заслужујем бар толико да ми одговорите. Прочитајте текстове поново.
 
Ја сам мислио да Вам је енглеска Википедија узор, као нама из српске Википедије, јер тамо не могу дуго да остану неистине и пристрасни текстови. Међутим, ако је потребан мој додатни напор и труд да докажем истину, немојте мислити да ћу одустати. Имам тоне и тоне литературе, и ако требам стотине страница попунити текстом, урадићу то, па макар колико ми времена то одузело (питање је да ли ће то неког занимати и да ли ће неко имати вољу све да прочита). Сада тренутно за тако један огроман пројекат немам времена, али ћу у следећих пар дана спремити литературу и доказати неке чињенице којих ви са босанске Википедије, на моју жалост, нисте свесни.
 
Такође, видим да је неко већ изменио моју ситну намеру да стишам провокације убацивањем реченице "рат у БиХ" уместо "агресије на БиХ". Као што сам сумњао, није дуго опстала моја идеја о чланку који више изгледа на енциклопедијски, него на чланак из локалних Сарајевских новина.
 
Ставио сам етикету о неутралности, иако нисам хтео да дође до тога, и замолио бих да је нико не скида док не сакупим литературу. Хвала унапред,
 
[[User:Бормалагурски|Бормалагурски]] 09:21, 18 mart 2006 (CET)
Nazad na stranicu "Slobodan Milošević".