Razlika između verzija stranice "Sami Frashëri"

Dodana 2 bajta ,  prije 7 godina
m
nema sažetka izmjene
[nepregledana izmjena][pregledana izmjena]
mNo edit summary
mNo edit summary
*Nev'usûl Sarf-ı Türkî (Bos: Moderna gramatika turskog - Eng: Modern Turkish Grammar, 1891)
*Yeñi Usûl-ü Elifbâ-yı Türkî (Bos: Novi turski alfabetski sistem - Eng: New Turkish Alphabetical System, 1898)
*Usûl-ü Cedîd-i Kavâ'id-i 'Arabiyye (Bos: Nova metoda uċenja rapskogarapskog - Eng: New Method for Learning Arabic, 1910)
*Tatbîkât-ı 'Arabiyye (Bos: Vježbe na rapskomarapskom - Eng: Exercises in Arabic, 1911)
*Shqipëria ç'ka qenë, ç'është e çdo të bëhetë (Bos: Albanija - Kakva je bila, kakva je i kakva ċe biti - Eng: Albania - what it was, what it is and what it will be, 1889)<ref>Jašar Redžepagić:{{cite book|title=Sami Frashëri and the pedagogy of the National Renaissance|publisher=Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës. Prishtina|date=2005|isbn=9951-413-21-8|url=http://books.google.com/books?id=gfIlAQAAIAAJ}} 23.04.2016</ref>
== Reference ==
106

izmjena