Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
No edit summary
Red 55:
 
Pa ne lupetaj o temi koju ne znaš. Glavno da si napisao da se izvinio Bošnjacima, a ostalo te zabole. --[[Korisnik:Бормалагурски|Бормалагурски]] 20:54, 2 juli 2006 (CEST)
 
Nisam ni sumnjao da ćeš me blokirati, a baš me i briga. Ionako je ovo najnacionalističkija Wikipedija od svih balkanskih Wikipedija. A vaš Vikicitat je obična mašinerija za propagandu. Nije moguće da su najvažniji citati Tadića vezani za njegovo ponizno ponašanje prema Bošnjačkom narodu, ima ih toliko puno, ali ne, samo si to napisao, a za ostalo te, ponavljam, ne interesuje (evo, na malo lepši način rečeno, vidim lako se uvrediš).
 
Znaš, ne znam da li se sećaš da sam ja ovde došao sa željom da pomognem i da se nekako složimo oko osetljivih članaka, a vi ste me onako bezobrazno ispalili, delimično zbog mojih akcija na engleskoj Wikipediji, delimično zbog vašeg dubokog nacionalističkog opredeljenja. Vi ste i kao Vikipedija i kao narod propali i nećete opstati još dugo, ne zbog drugih, već zbog samih sebe. Ja iskreno verujem u to i apsolutno me ne zabrinjava. Blokiraj me zauvek ako ti se ne sviđa moje mišljenje... --[[Korisnik:Бормалагурски|Бормалагурски]] 05:14, 3 juli 2006 (CEST)
 
== Šablon ==