Datoteka:Escut de València.svg

Izvorna datoteka(SVG datoteka, nominalno 892 × 1.337 piksela, veličina datoteke: 259 KB)

Sažetak

Opis
Català: Escut de València (comarca de València, País Valencià): «Escut caironat. En camp d'or, quatre pals de gules. Al timbre, corona reial oberta, tradicional al Regne de València. Per cimera, el rat penat, de sable. Acostat, l'escut, de dues eles d'or coronades, i envoltat per dues branques de llorer, de sinople, encreuades per la base i lligades amb un llaç.» L'escut està dibuixat amb la forma de cairó i la corona que hi apareix en els annexos II dels decrets 116/1994, de 21 de juny, i 72/2015, de 15 de maig, del Govern Valencià. Els elements exteriors (ratpenat, eles i branques de llorer) han estat dibuixats basant-se en els escuts que hi apareixen a la medalla de la ciutat, a la sala de plens de l'Ajuntament, en alguns rebosters i en altres elements de la ciutat. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de València (Comunitat Valenciana, España): «En escudo cuadrado apoyado sobre uno de sus vértices, campo de oro con cuatro bastones de gules, dos eles coronadas como sostenes y dos ramas de laurel que se cruzan en la parte inferior. Al timbre, corona real abierta surmontada de un murciélago, visto de frente y con las alas extendidas, de sable.» El escudo está dibujado con la forma de cairó y la corona que aparece en los anexos II de los decretos 116/1994, de 21 de junio, y 72/2015, de 15 de mayo, del Gobierno Valenciano. Los elementos exteriores (murciélago, eles y ramas de laurel) han sido dibujados basándose en los escudos que aparecen en la medalla de la ciudad, en el salón de plenos del Ayuntamiento, en algunos rebosteros y en otros elementos de la ciudad. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of València, Valencian Community, Spain.
Datum
Izvor Original or elements in public domini & Vlastito djelo
Autor Macondo
Dopuštenje
(Naknadno korištenje ove datoteke)
Vlastito djelo

Licenciranje

Ja, vlasnik autorskog prava ovog djela, ovdje ga objavljujem pod sljedećom licencom:
w:bs:Creative Commons
pripisivanje dijeli pod istim uslovima
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Slobodni ste:
  • da dijelite – da kopirate, distributirate i prenosite djelo
  • da remiksate – da prilagodite djelo
Pod sljedećim uslovima:
  • pripisivanje – Morate pripisati odgovarajuće autorske zasluge, osigurati link ka licenci i naznačiti jesu li napravljene izmjene. To možete uraditi na bilo koji razumni način, ali ne tako da se sugerira da davalac licence odobrava Vas ili Vašu upotrebu njegovog djela.
  • dijeli pod istim uslovima – Ako mijenjate, transformišete ili nadograđujete ovaj materijal, morate ga objaviti i distribuirati samo pod istom ili sličnom licencom poput ove.
Insignia This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Coat of arms of València (Valencian Community, Spain)

Items portrayed in this file

prikazuje

MIME type engleski

image/svg+xml

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da vidite verziju datoteke iz tog vremena.

Datum/vrijemeSmanjeni pregledDimenzijeKorisnikKomentar
trenutno12:02, 24 august 2019Smanjeni pregled verzije na dan 12:02, 24 august 2019892 × 1.337 (259 KB)Macondocolors
09:47, 4 august 2019Smanjeni pregled verzije na dan 09:47, 4 august 2019892 × 1.337 (259 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

Sljedeće 2 stranice koriste ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Sljedeći wikiji koriste ovu datoteku:

Pogledajte globalne upotrebe ove datoteke.

Metapodaci